Bowflex Max Trainer M6

SKU M6

Spara 4 000,00 kr (17 %)

De sensate 30 dagarnas lägsta pris
De sensate 30 dagarnas lägsta pris 2 099,00 kr
Specialpris 18 990,00 kr Ordinarie pris 22 990,00 kr
Tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

Bowflex Max Trainer M6

Bowflex Max trainer M6 är en mångsidig och mycket effektiv träningsenhet för alla som vill maximera sin träning och sitt kaloriförbrukning. Det är den mest sålda modellen av Max trainers eftersom den ger dig tillgång till JRNY-appen och dess många program till en något lägre kostnad än M8.

M6 erbjuder vansinnigt kraftfulla träningsalternativ och en intelligent JRNY-app, vilket möjliggör en effektiv och personlig träning för användare på alla nivåer. M6 är utrustad med luft- och elektromagnetiskt motstånd för att ge en riktigt smidig och flytande rörelse som inte belastar lederna. de 16 motståndsnivåerna erbjuder en lämplig utmaning för den nybörjare som tränar, till den aktiva träningen med en vanemässig träning.

M6 max trainer har 5 inbyggda träningsprogram inklusive 14-minutersintervall, kaloriförbränning, fettförbränning, trappor och ett manuellt träningsprogram. I en hektisk vardag är 14-minutersintervallet ett träningspass som är värt att prova eftersom det i effektivitet motsvarar ett mycket längre träningspass jämfört med ett konventionellt löpband eller en motionscykel. Dessutom har den en LCD-skärm som gör att du i realtid kan övervaka den information som är viktig för din träning.

Bowflex Max trainer M6 är mycket kompakt, så den passar nästan var som helst i hemmet. Den har också en mycket styv ram som möjliggör intensiv träning och erbjuder en maximal användarvikt på 136 kg.

Bowflex Max trainer M6 ansluts bekvämt till JRNY-appen, som finns tillgänglig för Android- och iOS-enheter.
JRNY-appen ger dig din egen personliga virtuella tränare som lär sig och spårar dina träningsframsteg och guidar dig till nya mål och rekord baserat på dina resultat. Fira dina rekord, inklusive långsiktiga resultat och dagliga resultat. JRNY-appen har ett stort utbud av coachledda träningsvideor och massor av annat träningsinnehåll. Du kan också lyssna på Bowflex radio, som listar den bästa träningsmusiken från alla år. Via JRNY-appen kan du också använda funktionen Utforska världen som gör att du virtuellt kan träna runt om i världen i fantastiska landskap.

För en mer detaljerad introduktion till JRNY-appen, se videorna nedan. JRNY-appen är gratis att använda, men om du vill få tillgång till alla funktioner måste du välja ett betalt premiummedlemskap. Den betalda premiumversionen ger dig tillgång till personliga träningspass, virtuell coachning, videoövningar, appen Explore the World och Bowflex radio. Inkluderar en gratis provperiod på 60pv.

Max Trainer®

Bowflex Max Trainer är en unik aktiverande fitnessapparat för hela kroppen vars enda syfte är att förbränna kalorier och så många som möjligt. Forskning visar att tidsbrist är den främsta orsaken till bristande kondition och fysisk aktivitet. Med Max trainer's intervallträning behöver du bara 14 minuter för att få resultaten av ett mycket längre träningspass jämfört med cykling eller löpning.

Max trainer är utrustad med en praktisk kaloriförbrukningsnivåmätare, så att du kan se hur många kalorier du förbrukar per minut. Du kan också bekvämt sätta upp nya mål under träningen för att maximera dina träningsresultat. För att få ut det mesta av din max trainer kan du ladda ner JRNY-appen, som erbjuder en ny nivå av virtuell coachning, videoövningar och chansen att träna på fantastiska rutter som filmats runt om i världen.

Beprövad effektivitet

I en oberoende studie jämfördes Max trainer med konventionell träningsutrustning som löpband och crosstrainer. I studien använde testarna samma hastighet och intensitetsnivå, vilket resulterade i att Max trainer förbrände upp till 2,5 gånger så många kalorier per minut och 600 kalorier mer på en halvtimme jämfört med annan träningsutrustning.


Tekniska specifikationer

 • Luft- och elektromagnetisk motståndskraft.
 • 16 motståndsnivåer.
 • 2 användarprofiler.
 • Träningsprogram: 14-minuters intervall, kaloriförbränning, fettförbränning, trappor och manuellt träningsprogram
 • Integrerade pulssensorer.
 • Kompatibel med Bluetooth 4.0-hjärtfrekvensbälte (säljs separat).
 • Hållare för dryckesflaska.
 • Bluetooth-anslutning.
 • Kompatibla appar: JRNY (inkl. 60pv gratis provperiod).
 • Bakgrundsbelyst LCD-display.
 • Handtag på premiumnivå med ergonomisk utformning.
 • Mått vid användning 117 x 66 x 160 cm.
 • Vikt 67 kg.
 • Kräver nätström.
 • USB-laddningsport.
 • Magnetisk hållare för plattor.
 • Högsta användarvikt 136 kg.
 • Handbok på engelska.
 • JRNY-applikation på engelska.
 • 2 års garanti för hemmabruk.

Garanti

Garanti: 2 år
Ytterligare information: Garantin gäller för hemmabruk

Manualer och instruktioner

Tillgängliga handböcker och annat material

Applikationer

Kompatibla träningsappar och virtuella tjänster