Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Storlek

Vikt

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 100

Products visible 1-20 of 100

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 100

Products visible 1-20 of 100


Utrustning och tillbehör för kampsport

Kampsport är grenar och träningsformer som innehåller någon form av närstrid, ofta även sparkar och slag. Kampsport omfattar bland annat boxning, kickboxning, freestyle fighting, taekwondo, karate, judo och thaiboxning. Kampsport är fysiskt utmanande och utmärkt träning för hela kroppen. Beroende på gren bygger den uthållighet, koncentration, explosivitet och reaktion, balans och koordination.

Kampsport innebär ofta ett brett spektrum rörelser i olika riktningar och kraftiga slag och sparkar, vilket ställer krav på utrustningen. Utrustning och verktyg av hög kvalitet gör det så roligt och säkert som möjligt att utöva kampsport.

Skyddsutrustning av hög kvalitet ökar säkerhet och förebygger skador

Med rätt skyddsutrustning blir din träning säkrare och mer produktiv. Vi arbetar med internationellt kända leverantörer, vilket säkerställer högkvalitativa skydd för både träning och matcher. Munskydd av hög kvalitet produceras av Shock Doctor och andra kampsportsredskap och skydd hittar du hos Reebok och everlast. Därtill finns det skydd, tejper och övriga tillbehör under varumärket McDavid's Medical Products.

Brett utbud av redskap för kampsport

I kampsport används hopprep ofta som uppvärmningsredskap och motståndsband för både uppvärmning och återhämtning. För träning finns det boxningssäckar, pads, kuddar och boxbollar, boxningshandskar och andra handskar. Med dessa träningsverktyg utvecklar du teknik, snabbhet och explosiva kraft på ett effektivt sätt.