Teknik & snabbhet

Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Storlek

Sort by

Stäng
per sida

11 synliga produkter

11 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

11 synliga produkter

11 synliga produkter

REDSKAP FÖR TEKNIK OCH SNABBHET

Precision och snabbhet är viktiga egenskaper i många sportgrenar. Träning av teknik och explosiv styrka stöder mångsidig sportig livsstil även hos vanliga motionärer. Snabbhetsträning utmanar det neuromuskulära systemet samt förbättrar uthållighet, koordination och balans, något man har stor nytta av även i vardagliga sysslor och situationer. I denna kategori hittar du utrustning och hjälpmedel för träning av teknik och snabbhet på ett effektivt sätt.

Koner

Markeringskoner är klassiska redskap i många grenar och träningsformer, från friidrott och fotboll till hundagility och rastlekar på lågstadiet. Färggranna koner används för markering av spelområden eller träningsbanor. De är ofta numrerade och lätta att staplas på varandra för transport och förvaring. Koner är basredskap för coacher, idrottare och motionärer vid träning av reaktionsförmåga, teknik och explosiv styrka.

Häckar

Hinder och häckar är andra grundläggande verktyg för träning av teknik och snabbhet. Häckar är oftast tillverkade av lätt plast och många kan justeras till olika höjder. Det finns också häckar i aluminium och sådana som reser sig automatiskt efter att de välts omkull. Med en hinderbana är hopp- löpträning roligt och effektivt samtidigt som du förbättrar motorik, rytm och snabbhet.

Träningsstegar

Träningsstege är ett annat utmärkt val för att träna upp motorik, rytm och snabbhet. En träningsstege tillverkas oftast i tyg och plast och den placeras på marken i form av en träningsbana. Avståndet mellan varje stege kan ofta justeras och redskapet är lätt att ta med sig i träningsväskan. Det finns olika modeller av träningsstegar på marknaden. Träning med koordinationsstege förbättrar acceleration, rörelse i sidled samt rörelseförändringar. Övningar är lätt att hittas online och man kan hitta på mera själv.