Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Storlek

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 96

Products visible 1-20 of 96

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 96

Products visible 1-20 of 96

Stöd och skydd förebygger idrottsskador

När man tränar och lever aktivt och kanske till och med idrottar professionellt, bör regelbunden återhämtning och stretching ingå i träningsrutinerna så att skador inte uppstår. Tyvärr kan det ändå hända att belastning blivit för stort och som följd får man smärtor eller till och med skadar sig någon dag. 

I vårt utbud finns ett brett utbud av förebyggande redskap för återhämtning, självmassage och rehabilitering. Ifall man redan fått en idrottsskada får man kanske söka hjälp i bland annat sportstöd eller kompressionsskydd, kinesiotejp eller någon idrottsmedicinsk produkt. Stöd och kinesiotejp kan naturligtvis användas även i förebyggning av skador och för extra stöd och stabilitet under träning eller tunga hemsysslor.

Vi har en omfattande mängd olika sportstöd och skydd för fot och ankel, knä och ben, fingrar och hand, armbåge, axel och rygg, samt nacke och mun. Därtill erbjuder vi även kompressionsplagg för ökning av prestation. Skyddsutrustning och stöd skall andas bra och anpassa sig till kroppsrörelser men ändå stöda korrekt position, rörelse och muskelfunktion och samtidigt lindra smärta. Stöder och skydd finns för olika typer av aktiviteter och i olika skyddsnivåer.