Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Sort by

Stäng
per sida

13 synliga produkter

13 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

13 synliga produkter

13 synliga produkter

Effektiv och återhämtande yoga

Yoga är en uråldrig tradition med rötter i Indien, hinduism och buddhism. Det finns mängder av olika inriktningar och former inom yoga. Yoga innehåller förutom fysiska positioner, asanas, många andra olika delar, som andningsövningar, olika meditationstekniker och avslappningsövningar.  Yoga med dess olika inriktningar är en mycket populär träningsform i dagens stressfulla och prestationskrävande värld.

Yoga fokuserar på närvaron av nuet och andning, och man rör sig lugnt och smidigt från position till nästa. Yoga stärker andningssystemet, förbättrar rörlighet, balans och hållning, samt ökar muskeluthållighet. Förutom asanas ingår meditation ofta i yogapassen, vilket hjälper att förbättra koncentration, minska stress och släppa spänningar i kroppen. Yoga i någon form passar alla som vill förbättra sin återhämtning och holistiska välmående.

Vilka redskap behöver jag för mina yogapass?

Yoga är en perfekt träningsform både för hemmaträning på egen hand eller i en grupp på yogastudion. Redskap som finns för yoga är oftast små och lätta att ta med till resa eller stugan. En bra idé för hygiens skull är att ta med sin egen matta till yogaklassen på gymmet.

Det lönar sig att skaffa en yogamatta som inte glider ens under det svettigaste ashtanga passet. Yogamattor är tunnare än vanliga träningsmattor så att man har bästa möjliga golvkänsla vilket är viktigt i yoga. Andra redskap som man har nytta av är bland annat yogablock och yogabälte, som hjälper och utmanar i olika asanas och stretchingar.