Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Sort by

Stäng
per sida

12 synliga produkter

12 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

12 synliga produkter

12 synliga produkter

Gymgolv och gymmattor

Tung gymutrustning och träningsredskap på hemmagymmet kan medföra oväsen i huset och slitage på golvet. Därför kan en investering i högkvalitativa skyddsmattor och gymgolv spara dig både huvudvärk och plånbok i långa loppet när du slipper oroa dig för grannvänskapet eller ditt golv. Det finns massvis olika gymgolv, plattor och mattor som skyddar golv mot slitage och svett, dämpar stötar och isolerar ljud samt förbättrar säkerhet under träningspass.

Underlag för träningsutrustning

Löpband, motionscyklar och roddmaskiner kan glida en liten bit i taget speciellt under intensiva träningspass. Med tiden kan sådan liten och regelbunden friktion medföra repor och märken på golvet som man märker först när utrustningen flyttas nästa gång. När du skaffar ett löpband eller annan kardiomaskin är det alltså en bra idé att samtidigt skaffa ett underlag som skyddar golvet och håller enheten på plats. Underlag finns i olika storlekar.

Pusselmattor

Pusselmattor är ett enkelt och snabbt sätt att skydda stora golvytor. Utkanterna är i pusselformat så bitarna kan lätt pusslas ut till önskad storlek och under träning glider de inte isär. Lika lätt går mattorna att ta isär till exempel för städning. Pusselmattor finns i olika storlekar, tjocklekar och material. Ju hårdare träning och tyngre vikter, desto hårdare och tjockare bör materialet vara.

Lyftarpodium för hård träning

Ifall du tränar med fria vikter på en seriös nivå och speciellt om din träning innebär tynglyftsövningar som ryck och stöt kan ett lyftarpodium vara en aktuell investering. Dessa plattformar absorberar stötar effektivt och är därför särskilt lämpliga för tunga vikter och explosiva skivstångsövningar. Träning på en plattform är säkert och stabilt och vikterna kan tryggt släppas ned från en högre höjd.