Gymstick Powerslider Basic 180cm

SKU 62131
799,00 kr
Tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

Gymstick Powerslider Basic 180 cm 

Träningsbrädan Powerslider är lämplig för alla åldrar och alla nivåer av utövare, från barn till elitidrottare. Den här skateboarden är lämplig för gruppträning, skridsko- och skidåkare och idrottsföreningar. Kompletterande träning för skridskoåkning eller skridskoåkning är nu enkelt hemma eller på resande fot. Med träningsbrädan kan du göra effektiv aerob träning och ett brett utbud av muskelövningar för hela kroppen.

Du kan enkelt träna alla kroppens viktigaste muskelgrupper i ett tempo och en svårighetsgrad som passar dig.

Det är lätt att kombinera skridskoåkningens rörelser med olika typer av muskelträning, så att du snabbt kan få ett bekvämt träningspass. Den mest effektiva träningen på brädan är för musklerna i under- och mellankroppen. Till exempel mag- och ryggmuskler, glutes, hamstrings, hamstrings, streckmuskler, hamstrings och vader. När du utvecklar din muskeltonus kommer du också att förbättra din balans, rörlighet och kroppskontroll.

Träningsbrädan är 50 cm bred och 230 cm lång, med en glidyta och robusta stoppare i ändarna. Brädan har en greppyta undertill för en säker träning. Produkten levereras även med Lycra slip-on strumpor som säkerställer ett bra grepp under lång tid.

Träningsbrädan rullas bekvämt ihop till en väska, vilket gör den lätt att förvara och bära med sig.

För aktiva idrottare, klubbar och gruppsporter

Generellt sett är skateboards tunga, skrymmande och mycket svåra att bära runt på. En träningsbräda är en bra produkt eftersom den är lätt och får plats på ett mycket litet utrymme när den rullas ihop i en bärväska. Jag kan enkelt ta den med mig vart jag än går - lekträffar, rinken, idrottsplatsen, gymmet, hemmet och stugan.


Karri Rämö Målvakt, Calgary Flames, NHL

Träningsbrädan är också särskilt lämplig som återhämtningsträningsverktyg för aktiva hockeyspelare efter isträning i stället för konditionscykling. Kosta-produkten kan enkelt förvaras och transporteras i en bärväska på rulle, vilket gör den lätt att ta med sig vart du än går. Jag rekommenderar Training Board till alla hockeyspelare från juniorer till professionella spelare. Det är också ett utmärkt träningsredskap för hemmet.

Erkka Westerlund Huvudtränare för det finska ishockeylandslaget. Huvudtränare för det finska ungdomsishockeylandslaget Huvudtränare för flera SM-lag/KHL-lag

Det här är vad vi har väntat på! Äntligen finns det en kvalitetsprodukt som kan användas som träningsredskap från juniorer till proffs och som är tillgänglig för alla. Träningsbrädan är ett utmärkt träningsverktyg för att förbättra din skridskoåkning. Den gör det enkelt att utveckla personliga skridskoåkningskunskaper som kontroll av skridskopositionen, rörlighet, styrka och uthållighet.


Tuomo Kärki Internationellt utvecklingscentrum för ishockey, träningsledare Finska ishockeyförbundet/ungdomslandslagen, skridskotränare

Fördelar och funktioner

  • Effektiv skridskoträning var som helst
  • Utmärkt verktyg för aerobisk träning
  • Ett träningsverktyg som alla hockeyspelare måste ha

Inkluderar:

  • 2 stycken glidskor som ska placeras på foten
  • Bärväska för brädan
  • Instruktionsaffisch och tillgång till en utbildningsvideo på nätet
  • Material: PE-yta och halkfri sula