Gymstick Powerslider Pro 230cm

SKU 62131-pro
999,00 kr
Tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

Gymstick Powerslider Pro 230 cm

Powerslider träningsbräda är lämplig för alla åldrar och alla nivåer av motionärer, från barn till elitidrottare. Denna skateboard är lämplig för gruppträning, skridskoåkare och skidåkare samt idrottsföreningar. Kompletterande träning för skridskoåkning eller skridskoåkning är nu enkelt, oavsett om du är hemma eller på resande fot. Med träningsbrädan kan du göra effektiv aerob träning och ett brett utbud av muskelövningar för hela kroppen.

Du kan enkelt träna alla kroppens viktigaste muskelgrupper i en takt och svårighetsgrad som passar dig. Det är lätt att kombinera skridskorörelser med olika typer av muskelkonditioneringsövningar, så att du snabbt kan få ut det mesta av din träning.

Den mest effektiva träningen på brädan är för de nedre och mellersta kroppsmusklerna, såsom mage, rygg, sätesmuskler, hamstrings, hamstrings, hamstrings och vader. När du utvecklar din muskeltonus kommer du också att förbättra din balans, rörlighet och kroppskontroll.

Träningsbrädan är 50 cm bred och 230 cm lång, med en glidande yta och kraftiga stopp i ändarna. Brädan har en greppyta undertill för en säker träning. Produkten levereras även med Lycra slip-on strumpor som säkerställer bra grepp under lång tid.

Träningsbrädan kan enkelt rullas ihop till en påse, vilket gör den enkel att förvara och bära med sig.

För aktiva idrottare, klubbar och gruppidrott

Skateboards är i allmänhet tunga, otympliga och mycket svåra att bära med sig. En träningsbräda är en bra produkt eftersom den är lätt och ryms i ett mycket litet utrymme när den rullas ihop i en väska. Jag kan enkelt ta med mig den vart jag än går - på lekdejter, till ishallen, idrottsplatsen, gymmet, hemmet och stugan.


Karri Rämö Målvakt, Calgary Flames, NHL

Träningsbrädan är också särskilt lämplig som ett återhämtningsverktyg för aktiva hockeyspelare efter isträning istället för fitnesscykling. Kosta-produkten kan enkelt förvaras och transporteras i en bärväska på rulle, vilket gör den lätt att ta med sig vart man än går. Jag rekommenderar Training Board till alla hockeyspelare från juniorer till professionella spelare. Det är också ett utmärkt träningsredskap för hemmet.


Erkka Westerlund Huvudtränare för det finska ishockeylandslaget Huvudtränare för det finska ungdomslandslaget Huvudtränare för flera lag i SM-liiga/KHL

Det här är vad vi har väntat på! Äntligen en kvalitetsprodukt som kan användas som ett träningsverktyg från juniorspelare till proffs och som är tillgänglig för alla. Träningsbrädan är ett utmärkt träningsverktyg för att förbättra din skridskoåkning. Den gör det enkelt att utveckla personliga skridskoåkningsfärdigheter som kontroll av skridskoåkningsposition, rörlighet, styrka och uthållighet.


Tuomo Kärki Internationellt ishockeyutvecklingscenter, Training Manager Finska ishockeyförbundet / ungdomslandslag, skridskotränare

Fördelar och egenskaper

  • Effektiv skridskoträning var som helst
  • Utmärkt verktyg för aerobisk träning
  • Ett träningsredskap som varje hockeyspelare måste ha

Inkluderar:

  • 2 stycken slip-on-skor som kan placeras på foten
  • Bärväska för brädan
  • Instruktionsaffisch och tillgång till en träningsvideo online
  • Material PE-yta och halkfri sula