Everlast - boxnings- och fightingutrustning i världsklass

Everlast är ett av världens mest välkända varumärken specialiserat på boxningsutrustning. Det amerikanska företaget grundades 1910 och är känt för sin högkvalitativa, hållbara utrustning för boxning och andra kampsporter. Everlast handskar och utrustning kan ses i händerna på boxningsmästare runt om i världen, som de har varit i över ett sekel. Många boxningslegender som Sugar Ray Robinson, eller moderna superstjärnor som Canelo Alvarez har litat på Everlasts utrustning. Varumärket har varit en stor del av boxningshistorien sedan de tidiga dagarna av sportens uppgång till popularitet. Idag är Everlast även specialiserat på andra kampsporter, inklusive MMA.

Ursprungligen startades Everlast i New York av 17-årige Jacob Golomb, som tillverkade baddräkter som höll längre än en enda säsong. Everlast fick sitt namn, och även om baddräkterna inte gick till historien, levde namnet kvar. År 1917 introducerades den framtida boxningsstjärnan Jack Dempsey för boxningsföretaget, och 1919 vann Dempsey världsmästerskapet i boxning med Everlast-handskar. Ända sedan dess har Everlast varit en av hörnstenarna inom boxning i världen.

Everlasts arv bygger på över hundra års erfarenhet av kampsport. Varumärkesvärdena styrka, hängivenhet, individualitet och äkthet återspeglas i alla fighters och amatörers handlingar. Everlast-produkter säljs i över 75 länder på 6 kontinenter. På Sportics hittar du Everlast-handskar och utrustning för kampsport!

Sort by

Stäng
per sida

12 synliga produkter

12 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

12 synliga produkter

12 synliga produkter