Information


Innehåll


 Returer och återbetalning

Vi erbjuder 60-dagars returrätt på alla våra produkter eftersom vi vill att du ska vara 100% nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning vill returnera en produkt har vi försökt göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Vänligen observera att alla returer och utbyten måste returneras sin originalförpackning och i samma skick som de mottagits. Alla produkter skall ha prislappar och produktetiketter på sina ursprungliga platser. Returrätt kan nekas om produkten har använts på sätt som minskar dess försäljningsvärde. Försändelserna innehåller en returblankett som skall vara ifylld vid retur. Blanketten skall ha information om produkten vill bytas eller returneras. Utan ifylld returblankett kan återbetalning inte göras. Returrätt gäller inte montering eller andra liknande tilläggstjänster. Du kan returnera enstaka produkter eller hela försändelsen eller byta mot en annan storlek eller produkt. Kundreturer och utbyten är kostnadsfria.

När du returnerar ett paket skall det tas till Postnord ombud med ifylld returblankett. Vid Mypack Collect-leverans fick du redan ett returpaketkort som du klistrar på returpaketet. För Mypack Home och Home Delivery, vänligen kontakta vår kundtjänst för ett paketkort.

För mer information hänvisar vi till den returblankett som följde med beställningen.

 • Mottagare: Gymstick International Oy
 • Leveransadress: Teollisuustie 7, 15540 Villähde

Utbyten:
Vi skickar ut produkterna du önskade byta mot samma dag som din returförsändelse kom in. För byte av storlek och färg är det viktigt att returblankett är korrekt ifylld. Ifall den önskade produkten inte är tillgänglig kontaktar vår kundtjänst dig omedelbart.


Returer och återbetalningar:
Alla returer behandlas omedelbart efter att de mottagits på vårt lager. Vi gör återbetalning inom 30 dagar enligt ditt originala betalningssätt. Kreditkortsbetalningar återbetalas till ditt kreditkort och Klarna fakturor krediteras, redigeras eller behandlas av Klarna enligt våra instruktioner.


Felt packad leverans:

Om vi har levererat din beställning felaktigt ska du i första hand kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att skicka nya produkter omedelbart när de felaktigt levererade produkterna har returnerats till vårt lager.

Return Form pdf Ladda ner returformuläret

 

Definition av returrätt:

 1. Produkten skall returneras inom 60 dagar efter mottagandet.
 2. Produkten skall vara lika bra som ny eller i minst samma skick som vid mottagandet.
 3. Produkten får inte vara använd på sätt som minskar dess återförsäljningsvärde.
 4. Produkten skall packas och returneras på samma sätt som den mottogs.
 5. Produktens försäljningsförpackning skall vara oskadad och i originalt skick.
 6. Förpackningsmaterialet och produktens innehåll skall vara oskadade och oanvända.
 7. Inga klistermärken, tejp, etiketter eller andra föremål som minskar produktens eller försäljningsförpackningens återförsäljningsvärde får vara fästade.
 8. Hygienprodukter och förseglade produkter har ingen ångerrätt/returrätt efter mottagandet.
 9. Produkter kan inte returneras i bulk och skall vara i sin originalförpackning.

Vi tar inte emot försändelser som inte levereras direkt till vårt lager. Vi accepterar inte heller returer som skickas mot postförskott.

Vi ansvarar inte för indirekta kostnader som följd av återförsändelse av en beställning. Kundreturer är kostnadsfria med den avtalskod som finns på returblanketten. För fraktleveranser beställer vi upphämtning separat.

Vi återbetalar din betalning via Klarna inom 30 dagar efter att vi mottagit din retur. Vi återbetalar din betalning om alla returnerade artiklar uppfyller definitionen av returrätten.

 


Betalningsmetoder

Vi använder Klarna Checkout i vår butik, en enkel och pålitlig betalningstjänst för onlineköp. Klarna Checkout erbjuder följande betalningsalternativ: Klarna Faktura, Klarna avbetalning, Kortbetalningar eller Autogiro. När kunden anger sina uppgifter i kassan uppdaterar Klarna automatiskt de tillgängliga betalningsmetoderna. I vissa fall är det inte möjligt att använda Klarna faktura eller avbetalning, och då måste betalningen ske med kort eller autogiro.

Betalning kan göras med betalningskort från alla svenska banker. Vid kortbetalning måste kunden ange kortnummer, utgångsdatum, CVC-kod och för vissa kort även 3D-säkerhetskod. Dessutom kan kundens bank kräva en separat autentisering i nätbanken med hjälp av nätbanksreferenser. Kortets onlinebetalningsfunktion skall vara aktiverad för onlineköp, och aktivering gör man i sin nätbank.

 


Prisgaranti

Som kund hos Sportics kan du vara säker på att du betalar det lägsta priset på marknaden. Vi kontrollerar priserna på våra produkter dagligen och jämför ständigt prisnivåerna på marknaden. Om du hittar en billigare produkt i en annan svensk nätbutik får du den till samma pris. Detta garanterar att våra kunder alltid får marknadens lägsta priser.

Prisgarantin gäller upp till 14 dagar efter beställning. Vår prisgaranti gäller endast för prissättningen hos en annan officiell återförsäljare. De produkter som säljs måste vara nya och finnas i lager på konkurrentens lager för omedelbar leverans. Prisgarantin gäller inte för konkurrenters utgående produkter eller utländska butiker. Med utländska butiker avses handlare vars avsändningslager eller huvudkontor finns utomlands. Lägsta prisgarantin gäller inte heller för produkter som kunden förbeställt och som ännu inte anlänt till vårt lager.

Om du redan köpt en produkt från oss och hittar den billigare i en annan butik, vänligen maila oss uppgifter om konkurrentens erbjudande inom 14 dagar efter ditt köp. Vi kommer att återbetala prisskillnaden till dig. Observera att vi beräknar den lägsta garanterade prisskillnaden inklusive leveranskostnader. Garantin för lägsta pris gäller inte för särskilda kampanjer som black friday eller singles day.


Skydd och säkerhet på webbplatsen

Vår webbplats är helt krypterad med SSL-kryptering. Vanligtvis är säkerheten för en nätbutiks anslutning begränsad till kassa- och betalningssidorna, men vi ville gå ännu längre och säkra vår webbplats i sin helhet. Du kan tryggt logga in, registrera och lägga beställningar utan att behöva oroa dig för skyddsrisker på internet.