Livepro Pro-Duty Mjuk Plyobox

SKU LP8155
3 499,00 kr
Tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

Livepro 3-in-1 Pro-Duty Soft Jump Box är designad för det krävande gymmet. Dess förstärkta trästruktur gör hopplådan extremt stabil och tålig. Det är särskilt designad som en plattform för crossfit-träning, för att få upp pulsen och få en intensiv träning. Den utvecklat fotstyrka samt explosivitet och den allmänna fitness-nivån. Du kan använda Livepro Jumpbox hur som helst då den har tre höjdalternativ på 50cm, 60cm och 75cm.

Pro-Duty Plyobox har en stadig träram med HD-fyllning. Tack vare ramen tål lådan upp till 300kg. Den har även en yta av tåligt och non-slip PVC-material. En dragkedja gör att man kan ta bort PVC-ytan vid behov. Ytan är enkel att rengöra med en fuktig trasa.

Den mjuka strukturen erbjuder mångsidighet och säkerhet för träning som annars har hög skaderisk. Tack vare den mjuka ytan skadar man sig inte om man inte skulle klara av ett hopp. Detta gör att träningen kan tas till extrema nivåer, eftersom man inte behöver oroa sig för hårda kanter på lådor tillverkade av trä eller metall.

Om du letar efter en stabil hopplåda för daglig användning är Livepro 3-in-1 Pro-Duty Jumping Box ett säkert val.

- Säljs per styck
- Storlek 50 x 60 x 75 cm
- Maximal belastning: 300 kg