Livepro Warrior Bulgarian Bag 5-22kg

SKU LP8130-X

Spara 0,00 kr (0 %)

Så lågt som 479,00 kr Ordinarie pris 599,00 kr
Tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

En Bulgarian Bag är ett unikt format fitnessverktyg som en del kan finna lite rolig. Dock ska du inte luras, faktum är att träning med en Bulgarian Bag är mycket utmanande.

Den passar perfekt för funktionell träning som individuella lyft, svingande och andra funktionella övningar som aktiverar hela kroppen på ett effektivt sätt. Unika handtag på sidorna ger ett fast grepp och extra nylonöglor gör att du får ett ännu fastare grepp. En Bulgarian Bag passar för gruppträning, funktionshallar, proffsatleter och dem som vill ha en omfattande träning av hela kroppen.

Dess mjuka yta gör den bekväm och säker att använda under intensiv träning. Livepro Warrior Bulgarian Bag är tillverkat av industriellt material som gör den extremt tålig. Tjocka och tåliga ytor motstår nötning och ger säcken en stabil och grov känsla. Insidan av säcken är tillverkad av bomull och har ett specialfoder som håller sanden inne.

Bulgarian Bag är mycket populär bland proffs för dess funktionellt. Den används också aktivt inom militärträning. Marinsoldater använder säcken tack vare dess effektivitet.

Använd en Livepro Warrior Bulgarian Bag för att ta din funktionella träning till nästa nivå.

Material: PVC, sand och skum

Finns i storlekarna 5, 8, 12, 17 och 22 kg.