Gaiam - Det ledande varumärket för yogaprodukter

Gaiam Inc. är ett amerikanskt livsstilsföretag som specialiserar sig på yogaprodukter och grundades 1988. Denna branschledande tillverkare av yoga- och fitnessprodukter erbjuder konsekvent alternativ för en naturlig och hälsosam livsstil, med respekt för naturen. Gaiam är mycket välkänt i USA, men har också stadigt ökat i popularitet i Europa. Företaget har varit en ledande innovatör av yogamattor, kläder och utrustning av hög kvalitet. Förutom yogautrustning producerar de program och videor med wellness- och yogatema, samt andra produkter relaterade till wellness och personlig utveckling. De har ett detaljhandelsnätverk med över 38.000 återförsäljare och onlinematerial i över 120 länder.

Gaiam, tidigare känt som Gaia, hänvisar till jordgudinnan och är: "Jag är jorden". Avsikten är att kommunicera det enkla och vackra sambandet mellan allt omkring oss. Företagets värderingar är att skydda och respektera jorden och alla de varelser och ting som lever på den. Med tonvikt på framtida generationer spelar hållbarhet och ekologi en viktig roll. I Gaiams produkter används hampa, ekologisk bomull och återvunnet material. Människor fattar allt oftare köpbeslut utifrån sina egna värderingar, som betonar natur, hållbarhet och miljövänlighet. Även små handlingar och val kan förändra den värld vi lever i.

Gaiam vill använda sitt ledarskap för att göra yoga tillgängligt för alla. Företagets mission är att inspirera till holistiskt välbefinnande och personlig utveckling som människa. Genom sitt budskap vill Gaiam få människor att hitta ett mer aktivt och levande sätt att leva, med fokus på medmänsklighet. Vi är inte perfekta, men måste omfamna våra egna brister, vilket är viktigt inom yoga. Därför riktar sig företagets innovativa produkter till yogis på alla nivåer och till alla som är intresserade av välbefinnande. Produkterna är lämpliga för gruppträning, kontor, yogastudio, återförsäljare och personligt bruk. I sortimentet ingår yogamattor, block, handdukar, sitt- och träningshjälpmedel samt verktyg för återhämtning, massage och meditation.

Gaiam är valet för en ekologisk och medveten person som uppskattar kvalitetsprodukter och vill hålla kontakten med jorden och de varelser och saker som lever och lever där. Var den du är - var äkta!

Sort by

Stäng
per sida

8 synliga produkter

8 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

8 synliga produkter

8 synliga produkter