McDavid sportbandage

McDavid har legat i framkant inom idrottsmedicin, teknik och utveckling i över 30 år. All skyddsutrustning och alla sportmedicinska lösningar för aktiva människor och idrottare har sitt ursprung hos McDavid. Målet är att stödja idrottarnas framgång genom att förebygga skador och skador och förbättra prestanda och motivation. Produktkategorierna är: SportMed-produkter, skyddsutrustning och prestationskläder. Många idrottare litar på McDavid och rekommenderar dessa högkvalitativa produkter.

Idrottaren får en fördel genom förebyggande och skydd. En mängd olika skydd och stöd minskar skador och påskyndar idrottarens rehabilitering och stöder återgång till träning efter skada. Prestationen förbättras på både en fysisk och mental nivå. Produkterna är bekväma, med olika nivåer av stöd och justerbarhet. Elastiska produkter ger stöd utan att värma och neoprenprodukter ger stabilitet och extra värme till musklerna. Bandage med gångjärn och fotledsstöd är å andra sidan utformade för att ge enastående stabilitet och säkerhet för personer med vissa kroppsdelar som tenderar att slitas.
Skydd, stöd, bandage, remmar och remmar finns tillgängliga för knän, vrister, skenben, vader, axlar, armbågar och handleder. De är särskilt användbara för personer med artros, artrit, bursit, tendinit, Osgood-Schlatter syndrom, tendinit, tennisarmbåge eller andra skador. De förebygger och påskyndar läkningen av skador som akillessena, främre korsband, hamstring, ligament, patella, quadriceps, fotled och andra, och lindrar smärta.

Skyddsutrustning skyddar viktiga delar av kroppen vid sport samtidigt som den möjliggör smidig rörelse. De är lämpliga för olika typer av aktiviteter och har olika skyddsnivåer. Skyddsutrustningen använder Hex-teknik, som använder överlägsen skumstoppning med en sluten cellstruktur. Det kombineras på ett unikt sätt med ett högkvalitativt hDc-tyg för att kontrollera fukt. Detta ger alla kontakt- eller stötsportsentusiaster betydande fördelar när det gäller hållbarhet och skyddssäkerhet. Tekniken har kopierats och replikerats runt om i världen, men McDavid är fortfarande marknadsledare, innovatör och det självklara valet för äkthet och hög prestanda.

Prestationskläderna omfattar skjortor, shorts, tights, arm- och benärmar och sockor för kompressions-, reflektions- och återhämtningsändamål. McDavids utrustning är högkvalitativ och smart och kombinerar förebyggande åtgärder, skydd och prestanda. Återhämtningsutrustning minskar uppbyggnaden av laktat och ökar cirkulationen, vilket minskar tröttheten. Unik Cross Compression- och Targeted Compression-teknik för förbättrad uträtningsprestanda.

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 36

Products visible 1-20 of 36

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 36

Products visible 1-20 of 36