Reebok fitnessReebok Fitness utrustning

Reeboks historia började redan 1895 i England med tillverkning av skor. Den brittisk-amerikanska tillverkaren av sportutrustning, kläder och skor har varit verksam under sitt nuvarande namn sedan 1958. Detta internationella varumärke ägs nu av Adidas.
Reebok har som mål att vara det bästa fitnessvarumärket i världen. Det har trots allt varit en del av stegaerobics-boomen sedan 80-talet, när elastiska tights och hårband kom på modet. Reebok anpassar sig och håller jämna steg med tiden genom att investera i innovation och förnyelse. Produkterna speglar trender och branschkrav utan att glömma företagets ursprung. Under de senaste åren har Reebok utökat sitt sortiment med nya kvalitetsprodukter för att möta den växande efterfrågan från fitness- och kampsportsentusiaster. Samtidigt är andra sporter troget representerade i det breda utbudet av produkter.

Företagets mission är att inspirera människor att uppnå sitt personliga bästa. Reebok tror på en holistiskt aktiv och sportig livsstil. De vill att människor ska vara i form fysiskt, mentalt och socialt. Oavsett om det handlar om funktionell träning, kampsport, gruppträning, löpning eller promenader har Reebok en unik inställning till varje sport. Det viktigaste är att människor vill bli bättre. Hård träning och en positiv attityd. Vi är redo att övervinna de utmaningar som livet kastar på oss och de okända och vi tror att vi kan göra vad som helst.

För att det är viktigt att ha en positiv attityd, är det viktigt att ha en positiv attityd.

Reebok erbjuder utrustning för fitness, aerobics, yoga och dans. De används i stor utsträckning inom fitness, fysiska miljöer och friskvård. Ny utrustning för funktionell träning fortsätter att öka i popularitet. Professionell utrustning förbättrar prestandan och är idealisk för en mängd olika utrymmen, både i storlek och design.

Med Reebok-produkter hittar du ditt bästa jag!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.