Tunturi träningsutrustning 

Tunturi är ett välkänt namn på den snabbt växande internationella marknaden för träningsutrustning. Tunturi är en finsk tillverkare av cyklar och träningsutrustning. Företaget grundades i Åbo 1922 och under årtiondena expanderade cykelverksamheten till att även omfatta mopeder och träningsutrustning. Den första fitnessutrustningen, motionscykeln, lanserades 1969 och blev en internationell succé. Senare blev fitnessutrustning företagets huvudprodukt, och sortimentet utökades med roddmaskiner och mekaniska löpband, och senare även med crosstrainers och liggcyklar. Idag är Tunturi en del av Accell Group och distribueras i över 60 länder.

Tunturis sortiment av träningsutrustning är mångsidigt och av hög kvalitet. Utrustningen är trevligt designad och pålitlig. Bolaget tror på starka varumärken samt innovativa och särskiljande produkter och tjänster och utvecklar därför ständigt sina produkter och sin verksamhet. Tunturi har utvecklat patenterade funktioner för träningsuppföljning, motivation och roliga träningspass, inklusive T-Ride, T-Road, T-Coach, T-Pulse, T-Scale och T-Gen Ergometer.

Tunturi vänder sig till hemmatränare, företag och organisationer samt professionella användare som gym och fysioterapeuter. Kollektionerna inkluderar Tunturi GO, Tunturi Pure, Tunturi Platinum PRO och Tunturi Cardio. För hemmatränare och professionella användare finns ett brett utbud av motionscyklar, löpband, roddmaskiner, crosstrainers och liggcyklar.

Med Tunturis produkter hittar du garanterat rätt träningsutrustning för att starta ett effektivt och säkert träningspass!

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 97

Products visible 1-20 of 97

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 97

Products visible 1-20 of 97