Biljardbord

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Biljardbord och utrustning av hög kvalitet

Biljardsport har långa traditioner i de mera underhållande sällskapsspelen men utövas också på professionell nivå runt om i världen. Tack vare sina många olika spelformer, bland annat snooker och pool, samt sociala aspekt kan biljard avnjutas av spelare på alla nivåer. Biljard spelas på speciella tygklädda bord med bollar vilka spelarna stöter med hjälp av en ca 150cm lång käpp som kallas biljardkö.

Biljardbord inomhus och utomhus

Biljard kräver visserligen ett biljardbord. Biljardbord finns i många olika modeller, former och storlekar. Den vanligaste storleken är 6 eller 7 fot och tävlingsbord på  8 fot. Biljardbord är oftast handgjorda av hållbart och massivt trä. Ytan på bordet är täckt med jämn textil och väggarna är gummibelagda för smidig och mjuk studsning av bollarna under spelet.

I vårt utbud hittar du biljardbord för olika slags hem och utrymmen, både för nybörjare och proffs. Det finns också biljardbord för utomhusbruk samt bord som passar in i mindre utrymmen.

Biljardutrustning för spelare på alla nivåer

Förutom ett bord behöver du också biljardkö och bollar. De flesta bord kommer dock med all nödvändig utrustning för att sätta igång ett spel.