Garanti


Garanti

Träningsmaskiner har 1-3 års garanti mot tillverknings- eller materialfel. Garantitid anges på produktinformation och varierar beroende på tillverkare, varumärke och modell. Som regel utgår vi från serviceåtgärd för produkter över 1 000 kr och/eller för produkter större än ett postpaket. Om produkt under 1 000 kr har tillverknings- eller materialfel som täcks av garanti, har du rätt till ny eller likvärdig produkt om originalprodukten är slut i lager.

Garantin förutsätter att produkten använts enligt tillverkarens anvisningar och rekommendationer.

Garantin gäller inte om produkten använts på sätt som den inte är avsedd för. Sådan situation kan uppstå till exempel om en kardiomaskin avsedd för hemmaträning används i professionellt syfte eller om produkten modifierats, ändrats eller lagrats fel.

Om fel på träningsmaskinen uppstår under garantitiden utgår vi från att erbjuda service och reparera produkten. Vi granskar varje situation separat och service kan erbjudas antingen lokalt eller via returleverans på vårt servicecenter.

Produktfel skall meddelas omgående och inom rimlig tid efter det att felet upptäckts eller borde ha upptäckts.

Om din produkt har fel och/eller inte fungerar som den borde och behöver service under garantitiden, vänligen fyll i blanketten nedan och skicka till vår kundservice. Vår service kontaktar dig snarast möjligt.