Garanti på lägsta pris


Pris

 

Som kund hos Sportics kan du vara säker på att du betalar det lägsta priset på marknaden. Vi kollar och jämför marknadspriser på våra produkter dagligen. Om du hittar samma produkt med ett lägre pris i en annan svensk onlinebutik, kommer vi att sälja den till dig till samma pris. Detta garanterar att våra kunder alltid får de lägsta priserna på marknaden.

Prisgarantin gäller i upp till 14 dagar efter beställning. Vår prisgaranti gäller endast prissättningen hos en annan officiell återförsäljare. Produkten som konkurrenten säljer skall vara ny och i konkurrentens lager i Sverige för omgående leverans. Prisgarantin gäller inte för konkurrenters utgående produkter eller utländska butiker. Utländska butiker är handlare som har sitt expeditionslager och/eller huvudkontor utomlands. Prisgarantin gäller heller inte förbeställningsvaror, dvs. produkter som ännu inte har anlänt vårt lager.

Om du redan köpt en produkt från oss och hittar den billigare i en annan butik, vänligen mejla oss information om konkurrentens erbjudande inom 14 dagar efter ditt köp och vi  återbetalar prisskillnaden. Observera att vi beräknar den lägsta prisskillnaden inklusive leveranskostnader. Garantin om lägsta pris gäller inte för specialerbjudanden som black friday eller singles day.