Leveransmetoder


Leveranssätt

Beställningar upp till kr 999 kr levereras som paket till närmaste ombud eller paketautomat med fraktavgift från 49 kr.

Beställningar över 999 kr levereras som paket till närmaste ombud eller paketautomat fraktfritt i Sverige.

Undantag är produkter och försändelser som väger över 20 kg och/eller som inte kan levereras med Postnord Mypack Collect.

Beställningar över 20 kg och/eller med mått som överstiger den maximala storleken på Postnord Mypack Collect levereras till hemadress med Mypack Home och med fraktavgift från 99 kr.

Beställningar över 35 kg levereras som gods med Postnord Hemleverans med fraktavgift från 299 kr till 1499 kr beroende på vikt. Hemleverans inkluderar inte upphämtning.

OBS! Postnord levererar alltid försändelserna utan underskrift. Om du vill underskriva dina leveranser skall du själv stänga av funktionen i din Postnord app.

Mypack Collect

0 kr - 59 kr

Leverans till upphämtningsställe enligt ditt val.
Fraktfritt för beställningar över 999 kr. Max vikt 20kg.

Mypack Home

99 kr - 149 kr

Leverans till din dörr vid överenskommen tidpunkt.
Leverans av 0-20 kg försändelse till dörren, över 20 kg till trottoaren/tomtgränsen. Max vikt 35kg.

Hemleverans 

0 kr - 1499 kr

Leverans till ditt hem eller företag. Levererare kommer överens om utdelningstid före leverans. Ett paket eller flera paket. Fraktfritt för beställningar över 10 000 kr.

Leveranstid för våra produkter är 3-6 dagar om inget annat anges på produktinformationen. Vi försöker hålla ett så brett sortiment som möjligt i vårt huvudlager i Lahti, men ibland måste vi leverera även från våra satellitlager. Om en produkt levereras från vårt satellitlager anges detta på produktinfot och leveranstid för en sådan produkt är 4-10 dagar. Om beställningen innehåller produkter från båda lagren skickar vi dem vanligtvis i separata paket.

Vid leveransförseningar kontaktar vi dig snarast möjligt. Vi samarbetar med ett antal olika leverantörer, så leveransförseningar kan ibland förekomma. Vi gör alltid vårt bästa för att undvika förseningar. Du har alltid rätt att returnera en försenad produkt utan kostnad.

Om din beställning är skadad vid leverans, vänligen informera levereraren. Alltid be om bevis på din reklamation.