Returer


Retur och återbetalning

 

Vi erbjuder 60 dagars returrätt på alla våra produkter eftersom vi vill att du ska vara 100 % nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning vill returnera en produkt till oss har vi försökt att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Observera att alla returer och byten skall återsändas i sin originala, oskadade förpackning och i samma skick som du tagit emot dem. Produkten skall ha prislapp och etikett på sin ursprungliga plats. Returrätt kan nekas ifall produkten har provats på ett sätt som minskar försäljningsvärdet. Din försändelse kom med en returblankett. Fyll i blanketten och ange om du vill byta produkten eller returnera den. Utan returblankett kan din återsändning inte behandlas. Montering och andra liknande extratjänster har ingen returrätt. Du kan göra en delvis avbokning,  avboka hela din beställning eller be om ny storlek. Returer och storleksbyten är kostnadsfria.

Vid återsändning av ett paket lämna det hos närmaste Postnord ombud med ifylld returblankett. Ifall din beställning skickades som Mypack Collect fick du ett returpaketkort som du kan klistra direkt på återförsändelsen. För Mypack Home och Home Delivery, vänligen kontakta vår kundtjänst för ett paketkort.

För mer information, se returblanketten som medföljde beställningen.

 • Mottagare: Gymstick International Oy
 • Leveransadress: Teollisuustie 7, 15540 Villähde, Finland

Utbyte av produkter:
Vi har som mål att skicka ut artikeln du vill byta till omgående och samma dag som din returförsändelse kom in. För byte av storlek och färg är det viktigt att noggrannt fylla i den medföljande bytes-/returblanketten. Ifall produkten du vill ha inte finns tillgänglig kontaktar vår kundtjänst dig omedelbart.

Returer och återbetalningar:
Vi behandlar alla returer omedelbart efter ankomst till vårt lager. Vi återbetalar beloppet till ditt konto inom 30 dagar enligt den betalningsmetod du valt vid beställning. Kreditkortsbetalningar återbetalas till kreditkortet och Klarnas fakturor kommer att krediteras, redigeras eller återbetalas till kontot enligt våra instruktioner.

Utbyte av felaktigt förpackade leveranser:
Om vi har levererat din beställning felaktigt eller med brister, vänligen kontakta vår kundtjänst omgående. Vi skickar nya produkter omedelbart efter att de felaktigt levererade produkterna har returnerats till vårt lager.

Returer pdf Ladda ner returblanketten >

Kolla att dessa villkor uppfylls före återsändning:

 1. Produkten skall returneras inom 60 dagar efter mottagandet.
 2. Produkten skall motsvara en ny eller vara i minst samma, originala skick som den mottogs.
 3. Produkten skall inte vara använd så att dess återförsäljningsvärde minskats.
 4. Produkten skall vara förpackad och i samma skick som när den mottogs.
 5. Produktens emballage skall vara oskadat och oförändrat.
 6. Förpackningen och innehållet i produkten skall vara oskadat och oanvänt.
 7. Inga klistermärken, tejp, märkningar eller någon annan minskning av återförsäljningsvärdet får fästas på produkten eller förpackningen.
 8. Hygienprodukter och förseglade produkter kan inte avbokas/returneras efter mottagandet.
 9. Produkten får inte returneras i lösvikt och skall ligga i sin originalförpackning.

Vi tar inte emot försändelser som levererats annanstans än till vårt lager. Vi tar heller inte emot försändelser som skickats mot postförskott.

Vi ansvarar inte för indirekta kostnader som uppstår till följd av återsändning. Kundreturer är kostnadsfria och sker med leveranssätt som anges på returblanketten. För återsändning av gods beställer vi upphämtning separat.

Vi återbetalar din betalning via Klarna inom 30 dagar efter mottagandet av din återsändning. Återbetalning görs ifall alla returprodukter uppfyller returvillkoren.