Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Storlek

Sort by

Stäng
per sida

2 synliga produkter

2 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

2 synliga produkter

2 synliga produkter


Återhämtning med foamroller

Letar du efter traditionell, kompakt skumrulle för din prehab och återhämtande träning? Rörlighetsträning, självmassage, stretching och avslappning med en foamroller hjälper din kropp att må bättre. Skumrulle är enkel och snabb att använda och följer lätt med i din träningväska. Foamrollers finns i olika typer så det är bara att jämföra och välja!

Skumrullar för olika ändamål

Kompakta skumrullar kan grovt delas in i mjuka, medelhårda och hårda foamrollers. Kompakta skumrullor är antingen släta eller har en lätt mönstring på ytmaterialet som ytterligare främjar cirkulation och streching av fascior.

De lättaste och mjukaste lämpar sig bäst för nybörjare, seniorträning, nedvarvning efter träningspass, mild rehabilitering och avslappning. Rullning med en mjuk foamroller orsakar minst smärta eller obehag för nybörjare. När du senare kanske behöver större massagetryck kan du byta till en hårdare rulle.

Hård skumrulle är ett bra val när man vill mjuka upp stela muskler och förbättra rörlighet. Med den får du hårdare och djupare massage, stimulering av triggerpunkter och därmed förbättring av prestation. Erfarna tränare och idrottare samt personer med muskler eller av större storlek har störst nytta av en hård skumrulle.

När det gäller storlek på skumrullen väljer du den som är bäst för dina ändamål, behov och stil. Korta rullar ryms lättare i väskan och är bra att behandla de minsta musklerna med. Korta rullar måste dock flyttas mera under passet för att nå andra delar av kroppen, speciellt om man är en stor person.