Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Vikt

Sort by

Stäng
per sida

7 synliga produkter

7 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

7 synliga produkter

7 synliga produkter

Bumper viktskivor för hård träning

Skivstång och kettlebells är effektiva och hållbara redskap för styrketräning. De är standardutrustning på alla gym och träningscenter. Skivstänger och vikter är inte bara för kroppsbyggare, tyngdlyftare, crosstränare eller tävlingsidrottare, utan för alla som kräver mycket av sin träning. Skivstänger och vikter kan användas för nästan alla typer av muskulär styrketräning. Det är upp till dig om du vill fokusera på maximal styrka, snabbhetskraft eller muskulär uthållighet.

Skivstång med vikter är perfekt redskap för knäböj, marklyft, rodd samt lyft och stöt. De kan också användas för alla andra mindre och mer isolerade rörelser som bicepscurls, press och hip thrusters. Träning är mycket utvecklande och utmanande, eftersom du behöver full kroppskoordination och muskelsamarbete för att utföra stora dynamiska rörelser.

Bra att veta om bumper viktskivor

Bumper viktplattor finns från 5 till 25 kg. Viktskivorna laddas på ändorna av en träningsstång av metall och de måste tåla även hård träning. Speciellt när man kör  tyngdlyftning är bumper vikter att föredra då man kan släppa dem på golvet i riktigt intensiva styrkepass utan att dem går sönder eller skadar golv. Bumper viktskivor används vanligen på gym och anläggningar just på grund av deras slitstarkhet.

Bumber Premium Plate Weights tillverkas enligt krävande kriterier med största omsorg och lägsta möjliga vikttolerans, och är konstruerade för extra tuff användning. Med ett hållbart centrum av stål och zink (50,40 mm) passar vikterna alla olympiska standardstänger med minsta möjliga glappning för säker träning. IWF:s rekommenderade färg indikerar vikten på viktskivan. Bumper plate vikter är vanligtvis svarta och har samma diameter. De är också slitstarka och går inte sönder som t.ex. vinylvikter. Vikten kan fördelas jämnt på båda ändarna av stången.

I vårt utbud finns också en rad andra viktskivor och  pumpsetsvikter att välja bland. Kom även ihåg att skaffa lås till viktstången för säker träning. Andra relaterade tillbehör är till exempel skivstångsvaddering och skivstångsställning.