Tunturi Routes

Tunturi Routes — Utforska världen hemifrån

 
Tunturi Routes gör hemmaträning roligt igen. Cykling, terrängcykling, löpning och rodd runt om i världen med tusentals videon. Börja idag och upplev en ny, visuell och engagerande träningsupplevelse!

Upplev utomhusmiljön inomhus

Gratis träningsapp

Alltid tillgång till 15 fria rutter

Strukturerade övningar

Öva med riktiga videon

Tävla med dina vänner

Streaming på storbildsskärm

Online-videocoachning

 

Vissa funktioner kan vara avgiftsbelagda eller låsta bakom ett månatligt medlemskap.

Mer information om medlemskap och betalfunktioner finns på den särskilda sidan för träningsappen.

Gratis träningsapp

Tunturi Routes är en gratis träningsapp som kan användas med Tunturi-kardioutrustningen. Du har alltid 15 kostnadsfria videorutter till hands som hjälper dig att nå dina träningsmål på ett roligt och funktionellt sätt.

 

Upplev naturen inomhus med video rutter

Utforska din nästa semesterdestination på en cykeltur på Bora Bora, spring ett maraton i Paris, ro i Venedigs kanaler eller glid genom snön i Alperna. Med Tunturi Routes är allt möjligt. Upptäck över 400 000 kilometer videorutter i realtid som laddats upp av våra användare från hela världen.

Lyhörd utbildning

Motståndet på din konditionsenhet synkroniseras automatiskt med förändringar i videohöjden för en verkligt uppslukande upplevelse. Det finns alltid nya fantastiska leder att välja mellan, vilket gör att utomhusupplevelsen kommer inomhus.

Cykla, ro, spring och crossa i din egen takt

Tunturi Routes kan anslutas till de flesta Bluetooth-aktiverade Tunturi fitnessenheter. Du kan enkelt justera videons svårighetsgrad så att du kan bestiga branta berg i din egen takt. Är vägen framför dig inte tillräckligt utmanande? Öka svårighetsgraden och intensifiera din träning!

Utmana dina vänner i en tävling

Är du redo för utmaningen? Gå med i Tunturi Routes community och gör dig redo att tävla med dina vänner på samma rutt. Med Tunturi Routes kan du tävla med andra i organiserade utmaningar. Du kan också själv organisera en utmaning för dina följare - bjud in dem alla eller en grupp vänner.

Striima på vita duken

Med funktionen för fjärrvisning kan du strömma en videorutt till din bärbara dator, skrivbord eller TV-skärm. På så sätt kan du skapa den ultimata virtuella träningsupplevelsen. Din telefon eller surfplatta blir en fjärrkontroll och videon visas i sin helhet på en extern skärm.

Spåra dina prestationer och analysera din träning

Tunturi Routes visar alla viktiga mätvärden som du behöver för att följa din träning, inklusive hastighet, tramphastighet och effekt. Om du bär ett pulsbälte mäter appen även din puls under träningen.

Få de bästa resultaten med hjälp av online-coacher

Vill du veta hur du uppnår maximala resultat med din konditionsutrustning? Tränare från hela världen har laddat upp träningsvideor till appen så att du kan följa deras instruktioner i ditt eget hem.

 
Kör som ett proffs med strukturerade övningar

Känner du att din träningsenhet inte har tillräckligt med träningsprogram? Träna som ett proffs och använd strukturerade övningar för att nå dina mål. Välj bland över 4 000 övningar som skapats av vårt community eller skapa ett eget anpassat träningspass med vårt träningsverktyg.

 
Återupplev utomhusaktiviteter inomhus med kartfunktionen

Med appen Tunturi Routes kan du använda alla importerade eller sparade GPS-rutter som en vägledande rutt för ditt nästa träningspass. Spela in vilken utomhusaktivitet som helst, t.ex. cykling, löpning, rodd eller skidåkning, och importera rutterna till appen så att du kan återuppleva utomhusaktiviteten inomhus, själv eller tillsammans med vänner.

Se nedan för kompatibla enheter

Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Steglängd

Drivning

motstånd justering

Motståndsnivåer

Motståndssystem

Svänghjulsvikt

Motor (konstant)

Motortyp

Max. användarvikt

Sort by

Stäng
per sida

17 synliga produkter

17 synliga produkter

Sort by

Stäng
per sida

17 synliga produkter

17 synliga produkter