Tunturi Signature E60 Motionscykel

SKU 23TBE60000

Spara 2 791,00 kr (23 %)

Specialpris 9 499,00 kr Ordinarie pris 12 290,00 kr
Ej tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

Tunturi E60 Signature Motioncykel

Tunturi E60 motionscykel är utformad för aktiv användning i hemmet. Den är också lämplig för lätt professionell användning i mindre företagslokaler. E60 erbjuder 26 program och 48 motståndsnivåer för varierande och utmanande träningspass. Ergonomiska reglage och en Bluetooth AI-display ger en tydlig överblick över alla parametrar och ditt personliga träningsprogram.

Byt enkelt till rätt motståndsnivå

Tunturi E60 är utrustad med ett underhållsfritt och tyst magnetiskt motstånd. Magneten har en egen servomotor som justerar magnetens avstånd från svänghjulet efter önskad motståndsnivå. Motståndsnivåerna justeras också bekvämt under träningen med hjälp av knapparna på konsolen.

Bluetooth AI-konsol full av funktioner

Upplev en helt ny typ av AI-konsol, fylld med geniala och innovativa lösningar. Konsolen består av två skärmar. På den övre LCD-skärmen kan du se all information som är relaterad till träningen. På den nedre skärmen kan du se all information som är relevant för din träning samtidigt som du tittar på din favoritserie på din padda. De 26 träningsprogrammen gör att du kan träna på en mängd olika sätt och genvägarna gör att du kan navigera smidigt i menyerna. Den gröna Tunturi-LED-lampan längst ned på konsolen sätter pricken över i:et på konsolen.


Bluetooth-anslutningen gör att du kan ansluta till populära appar och resa runt i världen till de vackraste landskapen eller utmana andra i ett virtuellt lopp. 


 

Lämpliga träningsappar

 

       

Motivation och utmaning med träningsappar

Tunturi E60 är kompatibel med populära träningsappar som Tunturi Routes, Zwift, Kinomap och iConsole+. Apparna Tunturi Routes och Kinomap tar dig enkelt och smidigt till de vackraste rutterna i världen. Deras gratisversioner erbjuder en rad videorutter för att du ska få en bra start. Betalversionen ger dig tillgång till alla rutter och funktioner.

Zwift erbjuder en spelliknande körupplevelse där du kan tävla i etapper med andra och delta i olika lopp dygnet runt. iConsole+ erbjuder ett AI-genererat personligt träningsprogram baserat på dina resultat.

Alltid perfekt grepp

Tunturi E60 Multigrip+-styret är steglöst justerbart. Du kan justera styrets vinkel och alltid hitta den mest bekväma träningspositionen för dig, oavsett om den är avslappnad (hög), sportig (medium) eller tävlingsliknande (låg).

Handtaget har en halkfri yta som är behaglig att röra vid, även när du är svettig om händerna. Integrerade pulssensorer gör att du snabbt kan mäta din puls i realtid.

Alltid en perfekt sittställning

Träning på en motionscykel sker huvudsakligen i sittande ställning och därför är det extra viktigt att sitsen är bra och ergonomisk. Oavsett om du tränar i tio minuter eller en timme kan obehag i sitsen lätt överraska även den mest erfarna cyklisten.

Med Comfort+-sadeln har användaren alltid rätt och bra sittställning, eftersom den stora och breda sittytan ger komfort under träningen. Dessutom har sadeln gelvaddering som gör sittandet extra bekvämt. Comfort+-sadeln är justerbar i höjd- och sidled, så att du enkelt kan hitta den optimala träningspositionen.

Balanserade pedaler

Med Comfort+-pedalerna hittar dina fötter alltid rätt position. Pedalerna är alltid vända åt rätt håll tack vare sin balans, så det är lätt att glida med fötterna på pedalerna.

Comfort+-pedalerna har en halkfri och mycket greppvänlig yta. Justerbara fotremmar, som liknar fästsystemet på utrustning för bergsklättring på skidor, erbjuder ett brett utbud av justeringsmöjligheter. Dra åt remmen, lås den i rätt läge och du kan börja träna direkt.

Ett enkelt steg till träning

Tack vare den låga ramen på motionscykeln Tunturi E60 behöver användaren inte lyfta benet över sadeln eller ramen för att komma upp på cykeln. Det finns gott om utrymme mellan styrets vertikala rör och motionscykelns hölje, vilket gör det enkelt och smidigt att komma upp på cykeln. Detta gör motionscykeln E60 till ett utmärkt val för rehabilitering eller för personer med nedsatt rörlighet.

Omväxlande och utmanande övningar

Tunturi E60 erbjuder inte mindre än 48 motståndsnivåer och 26 träningsprogram, så det finns gott om alternativ som passar alla behov. Bland de 26 programmen finns 12 förprogrammerade träningsprofiler, 4 hjärtfrekvensbaserade program, ett program efter träningstid, ett program efter distans och ett program efter kalorier. Dessutom har motionscykeln E60 ett kraftprogram, BMI- och fettprocentsmätning, 4 personliga program och ett manuellt läge. E60 har också ett återhämtningsprogram med ett konditionstest som mäter hur snabbt pulsen sjunker efter ett träningspass. Detta resultat låter dig veta hur bra din konditionsnivå är.

Tunturi Signature E60 Motionscykel

Motionscykeln Tunturi E60 Performance är perfekt för nybörjare och mer erfarna cyklister. Den lättanvända motionscykeln är tyst och med flera motståndsnivåer kan hela familjen träna på samma cykel. Den ergonomiska sitsen i kombination med bekväma handtag ger en bra cykelställning och möjliggör flera olika grepp på styret. 26 program ger dig en mångsidig träning och håller motivationen uppe. Du kan bland annat göra en BMI-mätning (Body Mass Index) och en fettprocentsmätning.

Tunturi E60 motionscykel är utrustad med ett 14 kg svänghjul, vilket gör träningen mjukt och autentiskt. Hjärtfrekvensen mäts med hjälp av handsensorer på handtagen, men ett pulsbälte finns också att köpa separat. Dessutom har motionscykeln E60 en integrerad tablett-hållare och Bluetooth-stöd. Tack vare den kostnadsfria appen kan du cykla runt i Amsterdam eller Rom.

Tekniska specifikationer

 • Elektromagnetisk resistans (EMS)
 • 32 motståndsnivåer.
 • Svänghjulets vikt 14 kg.
 • Maximalt motstånd 440w.
 • Mått vid användning 102 x 60 x 158 cm.
 • Vikt 47 kg.
 • Maximal användarvikt 150kg.
 • Mottagare för hjärtfrekvens.
 • Hållare för dryckesflaska & flaskhållare.
 • Transporthjul.
 • 5.5" TFT LCD-display.
 • 20 träningsprogram.
 • Funktioner: träningstid, distans och kalorier.
 • Appar (android/iOS): Tunturi Routes / Zwift / Kinomap.
 • Bluetooth.
 • Stativ för tablett

Garanti

Garanti: delar 3 år | ram 15 år*
Ytterligare information: garantin gäller för hemmabruk i enlighet med bruks- och underhållsanvisningen.

*För detaljerade garantivillkor se manualen

Manualer och instruktioner

Tillgängliga manualer och annat material

Applikationer

Kompatibla träningsappar och virtuella tjänster