Vad är Zwift?

Zwift är en interaktiv träningsapp för cykling och löpning som efterliknar den verkliga träningsupplevelsen med en skärm och en träningsrespons eller ett löpband. Med den kan du träna och tävla mot andra spelare från hela världen i ditt eget hem.

 

Vissa funktioner kan vara avgiftsbelagda eller låsta bakom ett månatligt medlemskap.

Mer information om medlemskap och betalfunktioner finns på den särskilda sidan för träningsappen.

Kolla in

Ha kul med vänner och idrottare i 11 fängslande världar. Ta in kullarna i Watopia, krossa klättringarna och bergspassen i Innsbruck och upplev den smittsamma energin i Tokyo och New York.

Träna ut

Ta din träning till en helt ny nivå med träningspass på begäran och strukturerade träningsplaner. Hitta planer för varje schema så att du kan uppnå dina träningsmål i alla livssituationer.

Race

Tävlingar dygnet runt för alla nivåer och längder. Det finns alltid tävlingar på gång som hjälper dig att testa din kondition och få ett bra träningspass. Tävla på egen hand eller med ett lag!

Hur kommer man igång?

Zwift är lätt att använda på din smartphone eller surfplatta. Skapa ett Zwift-konto och följ instruktionerna nedan för att börja träna direkt!

 

Se nedan för kompatibla enheter

1. Ladda ner Zwift

Ladda ner appen till din dator, iOS- eller Android-enhet eller Apple TV. Zwift ser bäst ut på större skärmar, så om du har en stor TV eller annan skärm kan du rocka på den!

2. Anslut din enhet

Ta en cykel och en träningscykel (eller en smart cykel!). Om du inte har ett träningsmotstånd fungerar Zwift också med de flesta hastighetssensorer och effektmätare.

3. Börja Zwifta

Zwift erbjuder nya användare en 14-dagars provperiod som börjar med din första körning. Läs mer om avtal och villkor Zwiftin sivuilla.

Filtrera

Stäng

Filtrera

Pris

Varumärke

Steglängd

Drivning

motstånd justering

Motståndsnivåer

Motståndssystem

Svänghjulsvikt

Motor (konstant)

Motortyp

Max. användarvikt

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 23

Products visible 1-20 of 23

Sort by

Stäng
Sida
per sida

Products visible 1-20 of 23

Products visible 1-20 of 23