Gymstick Walkingpad Pro Löpband

SKU TM-WPAD-PRO

Spara 2 500,00 kr (25 %)

Specialpris 7 490,00 kr Ordinarie pris 9 990,00 kr
Tillgänglig

Leverans från huvudlagret

Leveranspris anges i kassan

För tillfället är produkten slut på lager. Leverans efter nästa ankomst 6.7. Förbeställ nu!

KSP icon   Snabb leverans

KSP icon    Över 15 000 recensioner

KSP icon    Returrätt 60 dagar

KSP icon    Lägsta prisgaranti

Campaign icon       Fri frakt för denna produkt - Köp nu och spara

Walkingpad PRO

En ny revolution bland löpband har börjat! Walkingpad pro är det första hopfällbara löpbandet som gör att du kan förvara den i ett mycket litet utrymme, t.ex. under en soffa eller stående mot en vägg. Den maximala hastigheten på 10 km/h ger tillräckligt med fart för att få en bra löpträning. Den är också väl lämpad för kontorsarbete eftersom den kan användas som gångmatta under  skrivbordet. 

Upplev Gymstick Walkingpad Pro löpbandet nu!

 

 

Spara utrymme i hemmet

Walkingpad Pro är bara 15 cm tjock när den är hopfälld och tar bara upp 0,2 m2 i utrymmet. Nu är inte längre hemmets yta ett hinder för att köpa ett löpband. Alla, oavsett utrymme, kan njuta av promenader och löpning i lugn och ro i sitt eget hem. Enheten kan också förvaras vertikalt mot väggen, till exempel bakom gardiner.

Estetiskt och minimalistiskt även för de mest krävande inredare!Löpband och Gångband

Nu behöver du inte längre välja mellan en gångmatta eller ett löpband. Walkingpad pro är både och. Du kan använda den som en vanlig gångmatta med armstödet nedfällt eller som ett löpband genom att lyfta upp armstödet. Maxhastigheten i promenadläge är 6 km/h och i löpningsläge 10 km/h.

Perfekt val för kontorsbruk

I walk mode kan mattan användas under skrivbordet som en vanlig gångmatta. Forskning visar att även en kort promenad under arbetsdagen främjar välbefinnandet, påskyndar ämnesomsättningen och aktiverar musklerna. Även en kort promenad förbättrar hjärnans funktion och minskar stress. Börja arbeta hälsosammare och mer effektivt på kontoret eller hemma nu!

Kraftfull ovh tyst motor

Gymstick Walkingpad Pro är utrustad med en brushless motor av högsta kvalitet som är tyst och pålitlig. Innovationer i motorn har gjort den ännu mer powerful och hållbar. Med en maximal effekt på 2,5 hästkrafter möjliggör den en topphastighet på 10 km/h och en maximal användarvikt på 110 kg.

Elegant led matrix display

Den eleganta LED-matrix displayen är integrerad i ramen och ger dig all information du behöver för ditt träningspass bara på ett ögonblick.

 

Löpområde i flera lager

 

Walkingpad pro-ramen är tillverkad av en aluminiumram i ett stycke som är lätt och hållbar.

 • Löpbandet är slitstarkt och halkfritt, vilket gör löpningen bekvämt och säkert
 • Glid ytan under löpbandet minskar friktionen och ger en bra löpkänsla
 • Dämpande ytan mjukar upp löpsteget och minskar belastningen på fötterna
 • Fiberskivan i bottnet gör enheten styvare och ger en platt och stabil plattform för löpträning

 

Tre innovativa hastighets reglerare i gångläget

I gångläge kan hastigheten justeras på tre innovativa sätt. I manuellt läge kan hastigheten justeras med fjärrkontrollen. I automatiskt läge kan hastigheten justeras automatiskt beroende på din gånghastighet. Dessutom kan hastigheten justeras direkt via KS fit-appen.

 

Enklare och säkrare

Gymstick Walkingpad PRO löpband levereras färdigt monterat. Så inga verktyg eller montering krävs och du kan börja njuta av dina nya gång- och löpsteg direkt.
Walkingpad Pro-mattan är utformad med säkerhet i åtanke. Vi har utvecklat ett antal säkerhetsfunktioner inklusive en hastighetsbegränsare för nybörjare, ett automatiskt standby-läge och skydd mot överbelastning av motorn.

3 km/h hastighetsbegränsning för nybörjare

Automatiskt standby-läge

Skyddat för överbelastning

Tekniska egenskaper

Tekniska egenskaper

Motorns effekt
1.25 hk (max effekt 2.5 hk)
Motorns typ
DC Brushless
Gånghastighet 0.5 - 6.0 km/h
Löphastighet 0.5 - 10.0 km/h
Maksimal användar vikt
110 kg
Löp områdets storlek

44 cm x 120 cm

Löpbandets tjocklek

1.4 mm

Sertifikater
CE, ROHS & EN957
Fjärrkontroll

Ja

Displayens egenskaper

Display LED DOT Matrix
Tid Ja
Hastighet Ja
Distans Ja
Kalorier
Ja
Antal steg

Ja

Bluetooth

Ja

App KS FIT

Storlek

Enhetens storlek 150 x 72 x 90 / 13,5cm
Enhetens storlek hopfällbar 98 x 72 x 15,5cm
Enhetens vikt
33 kg
Paketets storkel
107.5 x 22 x 77.5 cm
Paketes vikt
38 kg

Gymstick Walkingpad Pro Löpband

Gymstick Walkingpad Pro är det första helt hopfällbara löpbandet med en kompakt design kombinerad med den senaste tekniken för att göra det till det perfekta träningsredskapet för hem i alla storlekar. Inga fler kompromisser med stora och tunga löpband eftersom Walkingpad Pro-löpbandet kan fällas in under sängen eller soffan när det inte används. Du kan träna på Walkingpad Pro löpband var som helst i ditt hem - det är lätt att flytta undan efter ett träningspass tack vare transporthjulen och det robusta handtaget. Det kan också förvaras stående intill ett skåp eller en vägg och tar då bara upp 0,2 m2 golvyta. När enheten är hopfälld är den bara 15,5 cm tjock, vilket gör att den kan förvaras nästan var som helst.

Gymstick Walkingpad Pro är utrustad med två träningslägen. Löpningsläget aktiveras när handtaget vrids till upprätt läge och tillåter en maximal hastighet på 10 km/h. När handtaget är nedfällt är mattan i promenadläge, med en maximal hastighet på 6 km/h. I promenadläget finns även möjlighet till automatiskt läge, som känner av användarens position på enheten och automatiskt justerar hastigheten därefter. När användaren är närmare baksidan av mattan saktar mattan ner hastigheten, medan om användaren går närmare framsidan av mattan ökar hastigheten helt automatiskt. Snabbfästena gör det enkelt att lyfta handtaget och justera det till en höjd som passar din längd.

Gymstick Walkingpad Pro är utrustad med en helt ny borstlös DC-motor, som är tystare och har längre livslängd. 1.den kontinuerliga effekten på 25 hk ger en topphastighet på 10 km/h i körläge, vilket är tillräckligt bra för normal jogging. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt reglera hastigheten från 0,5-10 km/h. Den kompakta löpytan på 44 x 120 cm ger gott om utrymme för jogging och promenader. Den tysta motorn gör att du kan träna framför TV:n medan du tittar på dina favoritprogram.

Den förstärkta aluminiumramen i ett stycke är mycket robust och möjliggör en mycket tunn men hållbar konstruktion. Det har också hållit löpbandets vikt exceptionellt låg på bara 38 kg. En LED-matrisdisplay är integrerad i ramen, vilket gör att du kan övervaka viktiga data som träningstid, hastighet, distans, kalorier och antal steg. Handtaget har också en integrerad hållare för dynan och en säkerhetssladd, som ökar säkerheten under träningspasset genom att stoppa maskinen när sladden lossnar från handtaget.

Enheten levereras förmonterad och redo att användas.

Tekniska specifikationer

 • 1.25 hk borstlös likströmsmotor (toppeffekt 2,5 hk).
 • Hastighet i körläge 0,5 - 10,0 km/h.
 • Gånghastighet 0,5 - 6,0 km/h.
 • Fällbar aluminiumram i ett stycke.
 • Storlek på löpyta 44 x 120 cm.
 • Löpbandets tjocklek 1,4 mm.
 • Led-matrisdisplay integrerad i ramen.
 • Funktioner: tid, hastighet, distans, kalorier och steg.
 • Med den medföljande fjärrkontrollen kan du justera hastigheten.
 • Integrerad dynhållare på handtaget.
 • Säkerhetssladd.
 • Maximal användarvikt 110 kg.
 • Mått vid användning 150 x 72 x 90 / 13,5 cm (handtag upp / handtag ner).
 • Mått när den är hopfälld 98 x 72 x 15,5cm.
 • Vikt 38kg.
 • Instruktionsbok
 • Certifikat CE, ROHS & EN957.
 • Produkten är förmonterad och redo att användas.